Voltrun & Auto King İş Birliği

“Ülkemizin lider oto bakım ve onarım markası AUTO KING, merkez servisinde elektrikli araç kullanıcılarına şarj hizmeti vermeye başladı. Ağında 200’ün üzerinde şarj istasyonu bulunan, ülkemizin öncü elektrikli araç şarj istasyon markası VOLTRUN ile yapılan işbirliği ile verilen hizmeti tüm noktalarına genişletmeyi planlayan AUTO KING, bu sayede oto bakım ve onarım sektöründe bir ilki gerçekleştirmiş olduğu gibi teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek çevreye duyarlı elektrikli araçların yaygınlaşmasına da destek vermis oldu.” AUTO KING Satış ve pazarlama Genel müdür yardımcısı Erkan Kıraç’

Dünya’ da elektrikli araçların hızla yakıtlı araçların yerini aldığı bu dönemde Elektrikli araçlar normal yakıtlı ve içten patlamalı motorların aksine elektrik motorları kullanmaktadır. Bunun getirisi olarak araçlar daha sessiz çalışmakta, çevre kirliliği oluşturmamaktadır. Elektrikli araçlarla ilgili gündeme gelen en büyük sorun ise şarj istasyonlarının yeterli olmaması ve yolda kalma durumunda ne yapılabileceği hakkındaki tartışmalardı. Bu noktada ülkeler kendi içinde kurmaya başladıkları elektrikli şarj istasyonları ile Ülkemizde de AUTO KING’ de bu oluşuma dahil olarak elektrikli araç dostu altyapılarını kurmaya başladı, Bu yatırım ve girişimimiz elektrikli araç teknolojisinin yayılım hızına katkıda bulunacağı gibi Ülkemizdeki bu gelişmelerin ve teknolojinin içinde olmak AUTO KING 2020 -21 yıllarında yatırım ve hedefleri arasında önem taşımaktadır.

Dünyamıza ve Ülkemize böyle bir katkıda ön ayak olmak yatırımlarımızı bu yönde geliştirmek markamızın çevreye ve insanlığa ne kadar önem ve değer verdiğini ortaya koymaktadır.

Şu anda sadece AUTO KING merkez servisimizde başlattığımız bu projeye ilk günden dünyanın en büyük otomobil markasına ait araca bu hizmeti vermek bizleri çok mutlu etmiştir.

Önce insan sağlığı, sloganı ile bu projeye destek ve imkan veren değerli Yönetim kurulumuza ve ülkemizin öncü elektrikli araç şarj istasyon markası VOLTRUN ‘a çok teşekkür ederiz.

Kaynak: AutoKing