Alpet, Voltrun tarafından özelleştirilen ilk elektrikli araç şarj istasyonunu hizmete açtı…

Alpet, ilk elektrikli araç şarj istasyonunu  İstanbul Gürpınar Petrol İstasyonu’nda hizmete açtı. İstasyon ilk üç ay ücretsiz hizmet verecek. 

Alpet’in Gürpınar Petrol İstasyonu’ndaki ‘e-station’ noktası açılışına katılan Alpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt, Altınbaş Holding bünyesinde hizmet veren Alpet’in enerji sektöründe önemli bir konumda olduğunu vurgulayarak, “Her geçen gün kendimizi yenilemeye gayret eden, sektöre öncülük etmek için gayret ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz ‘e-station’ noktalarıyla elektrikli araçlar için hizmet vermeyi hedefleyen ilk firmalardanız. Bu da yeniliklere açık olduğumuzu, sektörü takip ettiğimizi ve gelişmeye önem verdiğimizi gösteriyor” şeklinde konuştu.

 

Voltrun altyapısı ve cihazlarını kullanan “e-station” şarj istasyonları Alpet’e özel olarak Zebra Elektronik tarafından Türkiye’de tasarlandı ve üretildi. İstasyonlarda, Voltrun üye karti veya Voltrun aplikasyon üzerinden kredi karti ile şarj islemi yapilabilecek.

Yerli Teknoloji ile en Güçlü ve Esnek Çözüm

Zebra Elektronik 2011 yılından bu yana elektrikli otomobil şarj teknolojileri alanında araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunmaktadır.  Voltrun markası ve Zebra Elektronik altında  sunduğumuz hizmetlerimiz ve teknik kadromuzla şarj çözümlerimiz, özenle planlanmış istasyon ağ hizmetlermiz ve etkin kontrol ile modern şarj işleminin gerekli tüm öğelerini bir araya getiriyoruz.