Petrol Ofisi İstasyonlarında Elektrikli Otomobil Dönemi Voltrun ile Başlıyor…

Petrol Ofisi, ilk elektrikli araç şarj istasyonunu Gebze’de hizmete açtı. Osmangazi Köprüsü girişindeki istasyon ilk üç ay ücretsiz hizmet verecek. e-Power markalı istasyonların sayısı yıl sonuna kadar 10’a ulaşacak.

Petrol Ofisi, yarattığı e-POwer markası ile elektrikli otomobil kullanıcılarının en büyük problemi olan şarj sorununu ayrıcalıklı bir şekilde gideriyor ve adeta menzillerini uzatarak, şehirlerarası ulaşımda kullanılmalarına olanak sağlıyor. Petrol Ofisi, alışılageldiği gibi hazır şarj ünitelerini istasyonlarına koymak yerine, özel ve özgün bir sistem geliştirdi. Voltrun altyapısı ve cihazlarını kullanan e-Power şarj istasyonları Petrol Ofisine özel olarak Zebra Elektronik tarafından Türkiye’de tasarlandı ve üretildi.

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, Petrol Ofisi’nin, yeni dönemde odağına aldığı müşterilerine; en iyi, en zengin hizmeti sunmayı, her türlü gereksinimlerini en ideal ve en kaliteli şekilde karşılamayı hedeflediklerini belirtti.

 

“Bu hizmet yaklaşımımızı, bayilerimizle birlikte, mükemmeliyetçilik titizliğinde ve bütüncül bir dürüstlükle sunacağız” açıklamasında bulunan Selim Şiper şunları söyledi:

“Petrol Ofisi’nin 76 yıllık tarihine bakıldığında, aslında her koşulda beklenenin fazlasıyla verildiği, sorumlulukların harfiyen yerine getirildiği güçlü ve istikrarlı bir geçmiş görülür. Biz de bu yeni dönemde, bir yandan müşterilerimize en iyi, en ideal, en kapsamlı hizmeti sunarken, diğer yandan da bu kalıtsal sorumluluk anlayışımızla, öncülük yapmaya, geleceğe değer katmaya devam edeceğiz. İşte e-POwer, her iki alandaki bu yaklaşımlarımızla tam da örtüşen bir katkı sağlıyor. Bir yandan Petrol Ofisi çatısı altında verilen hizmet çeşitliliğini ve kalitesini eksiksiz kılarken, diğer yandan da elektrikli araçları bir anlamda özgürleştirerek, bu alandaki gelişmelerin önündeki bir engeli kaldırıyor, sürece katkı sağlıyor. Petrol Ofisi’nin e-POwer ile birlikte geleceğe yönelik yaratmaya çalıştığı bu değer, üretilmesi planlanan milli otomobilimizin elektrikli olması nedeni ile daha özel ve daha değerli bir anlam taşıyor.”

Kendi markasını yaratan ilk şirket

Alanında lider bir marka olarak teknolojiyi ve gelişmeleri yakından takip etmenin Petrol Ofisi’nin sorumlulukları arasında olduğunu belirten Selim Şiper, “Sadece takip etmek değil, teknolojiye ve gelişmelere katkıda bulunmayı, yenilikler getirmeyi de bir lider olarak görev ve sorumluluğumuz altında görüyoruz. Bu nedenle, Türkiye’nin bu işe kendi markasını yaratarak giren ilk akaryakıt şirketi olmamız da önemli” şeklinde konuştu.

Yerli Teknoloji ile en Güçlü ve Esnek Çözüm

Zebra Elektronik 2011 yılından bu yana elektrikli otomobil şarj teknolojileri alanında araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunmaktadır.  Voltrun markası ve Zebra Elektronik altında  sunduğumuz hizmetlerimiz ve teknik kadromuzla şarj çözümlerimiz, özenle planlanmış istasyon ağ hizmetlermiz ve etkin kontrol ile modern şarj işleminin gerekli tüm öğelerini bir araya getiriyoruz.